top of page

20 godina postojanja Veleučilišta Velika Gorica

Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije prof. dr Jasmin Ahić i prodekanesa za međunarodnu saradnju prof. dr Marija Lučić-Ćatić prisustvuju obilježavanju 20 godina postojanja naše partnerske visokoškolske ustanove iz Republike Hrvatske Veleučilišta Velika Gorica.


Na svečanoj akademiji održanoj 19.12.2023. godine obratio se dekan Ahić, te istakao zadovoljstvo zbog naše dugogodišnje akademske saradnje u okviru brojnih zajedničkih projekata, te posebno naglasio značaj naših partnerskih odnosa koji se posebno ogledaju u uspješnoj realizaciji zajedničkih master studija "Krizni menadžment u sigurnosnom sektoru" i "Korporativna sigurnost i zaštita" koji se već šest godina izvode na našem fakultetu. Ovom prilikom Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije dodijeljeno je priznanje u povodu jubileja VVG-a.


Dekanu prof.dr Ivanu Tothu, akademskom i nenastavnom osoblju, te studentima Veleučilišta Velika Gorica čestitamo 20.godišnjicu postojanja i želimo puno uspjeha u daljem razvoju!


22 views

Comments


bottom of page