top of page

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA UČEŠĆE NA HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2022


Humanity in Action BiH otvara poziv za dostavljanje prijava studenata_tica na učešće na virtuelnom ljetnom programu o ljudskim pravima koji organizuje Humanity in Action ured u Sarajevu (6. juni – 30. juni. 2022. godine), ljetni program koji organizuje danski Humanity in Action ured koji će se održavati u Kopenhagenu uživo (6. juni – 30. juni 2022.), te na „Mapping Inequities“ Fellowship, koji će se održavati virtuelno (1. jun – 17. jun. 2022. godine).


Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente_ice dodiplomskog studija, Master studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.


Naši interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 110 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.


Poziv za prijave otvoren je do 13. februara 2022. godine putem online aplikacije. Budite jedan od studenata_tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!


Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite mail na bosnia@humanityinaction.org


125 views

Comments


bottom of page