top of page

11. septembar: povijesna sigurnosna prekretnica


S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo o izdanju nove knjige autorice Edite Hasković pod naslovom "11. septembar: povijesna sigurnosna prekretnica ". Ova knjiga pruža uvid u borbu protiv terorizma i njegov utjecaj na međunarodnu sigurnost kao i na samu promjenu tijeka svjetske povijesti.


"11. septembar: povijesna sigurnosna prekretnica" istražuje različite aspekte terorističkih napada i njihov utjecaj na globalnu sigurnost, te se bavi pitanjima politike, diplomacije i međunarodnih odnosa. Autorica Edit Hasković pruža uvid u teorijske okvire i koncepte koji su oblikovali raspravu o terorizmu i sigurnosti nakon 11. septembra.


"11. septembar: povijesna sigurnosna prekretnica" nudi čitateljima interdisciplinarni pristup razumijevanju terorizma i međunarodne sigurnosti. Ova knjiga je relevantna za sve koji se bave međunarodnim odnosima, politikom, sigurnošću i sociologijom. Ova knjiga je sigurno nezaobilazno štivo za sve one koji žele produbiti svoje znanje o terorizmu, međunarodnoj sigurnosti i političkoj teoriji.

98 views

Σχόλια


bottom of page