top of page

Informacija o vakcinaciji studenata Univerziteta u Sarajevu

J.U. Zavod za javno zdravstvo KS obavještava studente Univerziteta u Sarajevu, koji žele da se vakcinišu protiv COVID-19, da će od subote 25. septembra 2021. godine na Zetri biti obezbijeđen poseban boks za sve studente Univerziteta u Sarajevu i da će biti usmjeravani kada dođu na Zetru. Potrebno je da naglase da su studenti. Studenti iz Kantona Sarajevo obavezno trebaju ponijeti ličnu kartu, indeks ili kopiju indeksa, ili potvrdu da su studenti (koju izdaje fakultet/akademija), i zdravstvenu knjižicu. Studenti Univerziteta u Sarajevu koji imaju prebivalište u drugim kantonima obavezno trebaju ponijeti ličnu kartu, indeks ili kopiju indeksa, ili potvrdu da su studenti (koju izdaje fakultet/akademija).


Od subote 25. 09. 2021. godine na raspolaganju su sve vrste vakcina za primovakcinaciju: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, kao i za revakcinaciju osoba koje su prvu dozu primile van Kantona Sarajevo.


Također, pozivaju se i zaposlenici Univerziteta u Sarajevu koji se još nisu vakcinisali da se pridruže studentima, kako bi se olakšala realizacija nastave u novoj akademskoj godini.

Vakcinacija studenata i ostalih zaposlenih na UNSA
.pdf
Download PDF • 336KB

211 views

Commenti


bottom of page