top of page

Univerzitet u Sarajevu u subotu promovira 4868 diplomanata i magistranata


Svečana promocija diplomanata i magistranata Univerziteta u Sarajevu bit će održana u subotu 18. decembra 2021. godine sa početkom u 11:00 sati u Bosanskom kulturnom centru (BKC). Zbog higijensko-epidemiološke situacije svečanosti će prisustvovati dobitnici priznanja Zlatna značka, dok će dobitnici priznanja Srebrna značka i Povelja UNSA svečanost pratiti putem platforme Zoom. Svi ostali diplomanti i magistranti biće u prilici da Svečanu promociju prate putem Youtube kanala UNSA ili na Televiziji Sarajevo.

Na svečanosti će prof. dr. Rifat Škrijelj, rektor Univerziteta u Sarajevu, prorektori Univerziteta u Sarajevu i dekani fakulteta i akademija promovirati 4868 diplomanata i magistranata Univerziteta u Sarajevu. U okviru svečanosti će biti predstavljeno 209 dobitnika posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu: Zlatna značka Univerziteta u Sarajevu, Srebrena značka Univerziteta u Sarajevu i Povelja Univerziteta u Sarajevu.


Direktan prijenos Svečane promocije diplomanata i magistranata Univerziteta u Sarajevu moći ćete pratiti na Televiziji Sarajevo u subotu 18. decembra 2021. godine sa početkom u 11:00 sati i na Youtube kanalu Univerziteta u Sarajevu: https://www.youtube.com/c/UniverzitetuSarajevu1949.


Svečana promocija diplomanata i magistranata Univerziteta u Sarajevu organizira se uz podršku medijskih sponzora: Televizija Sarajevo, RSG, Antena Sarajevo, „Dnevni avaz“ i „Oslobođenje“.


184 views

Comments


bottom of page