top of page

Kako do studentskih poslova i vrhunske zarade u Americi tokom ljeta?Želiš provesti 5 mjeseci u Americi? Putovati, raditi i zaraditi dovoljno da postaneš finansijski neovisan/a?


Želiš usavršiti engleski jezik do naprednog nivoa, a sve to kroz zabavu, druženje, najbolje provode, putovanja i upoznavanje vršnjaka iz čitavog svijeta? Želiš raditi na ličnom usavršavanju i visoko se pozicionirati na tržištu rada?


Ako je tvoj odgovor DA, ovo je prilika za tebe! Pridruži nam se na Zoom eventu i prezentaciji Work & Travel USA programa. Saznat ćeš kako do najboljeg ljeta u životu.


Naš specijalni gost će biti MARTIN THOMEN – konzul Američke ambasade u BiH.


Program je otvoren za sve studente koji vole da putuju, ambiciozni su i željni novih avantura. Dobit ćeš priliku da radiš, razvijaš svoje vještine, osamostališ se, postaneš finansijski neovisan/a i proputuješ čitavuAmeriku.


Kada? UTORAK 14.02.

Gdje? ZOOM

U koliko? 14:30


Ne propusti priliku da učestvuješ u ovom specijalnom eventu! Prijavi se ovdje.


Program Work & Travel USA je pokrenula američka vlada. U BiH program sprovodi Experience centar za mlade u saradnji sa Ambasadom SAD-a u BiH. Ima za cilj usavršavanje mladih u raznim oblastima, sticanjenovih vještina i upoznavanje s novim kulturama.

53 views

Comments


bottom of page